- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Eidolon témát jegelted, vagy nincs értelme?
Néha megyek 3-4-et csapatban, bár már solo is megy. A tridolont továbbra is sokallom, bár jobb ampom van, meg volt-al és pár egyéb dologgal már a sebzés is OK.Vénuszra néha benézek, nekem továbbra is katyvasz. Múltkor is vmi alacsony MR-es újoncokkal rakott össze, mondom nem cetus kellene inkább, ha itt csak haldoklás van?
Szal. a randomok ott nem nyerők, vagy csak itt sincs szerencsém.Moa részeim már vannak, azt sem tudom, h honnan
Toroid farmokat csináltam párat korábban, majd benézek ismét. Rengeteg szuper melee fegyót szedtem össze, rivennel, stb... ott is tesztelhetem. Protea részt elvileg javították, több lesz a spawn, arra is rámozdulok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Toroid farmokat csináltam párat korábban, majd benézek ismét. Rengeteg szuper melee fegyót szedtem össze, rivennel, stb... ott is tesztelhetem. Protea részt elvileg javították, több lesz a spawn, arra is rámozdulok majd.