Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
"amit nem szeretek, Disruption, Interception, Excavation, Defection"
ööö... dettó ezeket utálom én is.
RJ meglátásod is helytálló: külön cuccok (modok, csak más a neve), külön minden, a történet sem forrt egybe (OK ez változhat). Kicsit mint a PvP rész, van, de minek...
Arbira A warframe olyan legyen, amit ismersz. Láttam Atlas Prime-ot, ami szarrá vert surviban mindent, brutál jól tolta a srác. Elég széles a skála, voltam már Oberonnal, Nekrossal is, de nekem ugye Ashy slashy (filmes utalás, ha vki nem látta, akkor nézze meg, marha vicces, kicsit horror is: [link] ) a favorit. Kell egy jó kard -infestedre mondjuk erre figyelni kell, mert a toxic effektek megölnek közelről-, meg kell egy jó fegyó, amivel drónokat lehet leszedni.
Nekem a láthatatlanság elég, besunnyogok a drónhoz, lekardozom, ilyenkor akiket védett, azok kapnak egy blast-ot az elhulló drónból. Kaszabolás amikor felkelnek, séta tovább.
Persze vannak sunnyogós-campelős csapatok, de szvsz az nem éri meg, igaz, h bent vagy úgy 2 órát, de a végén kb. annyi a loot, mintha pörgeted 40-60 percig. Defense-nél sokan leszarják -ilyenkor bukó- de a védendő itt egy ember, aki vkit követ.
Érdemes egy védettebb helyre menni vele, 2-en védik, többi vadászik. Ha látod, h téged kezd követni, akkor sovány malac vágtában vmi nyugis helyre vezeted. Ha a csapat nem birka, mennek segíteni. De többnyire itt mindenki solozik, ezért nem igazán jó arbiban ez nekem.
Olyan 40 perc körül kezd érdekes lenni, infested tele ancientekkel, itt nem is szoktam sokáig maradni már. Grineer a legkönnyebb, itt csak több lesz a drón, de elég birka az AI. Persze vannak meglepetés 1-shot dolgaik, ezt nem lehet kivédeni, nem látsz semmit, csak meghalsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest