- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
"amit nem szeretek, Disruption, Interception, Excavation, Defection"
ööö... dettó ezeket utálom én is.
RJ meglátásod is helytálló: külön cuccok (modok, csak más a neve), külön minden, a történet sem forrt egybe (OK ez változhat). Kicsit mint a PvP rész, van, de minek...
Arbira A warframe olyan legyen, amit ismersz. Láttam Atlas Prime-ot, ami szarrá vert surviban mindent, brutál jól tolta a srác. Elég széles a skála, voltam már Oberonnal, Nekrossal is, de nekem ugye Ashy slashy (filmes utalás, ha vki nem látta, akkor nézze meg, marha vicces, kicsit horror is: [link] ) a favorit. Kell egy jó kard -infestedre mondjuk erre figyelni kell, mert a toxic effektek megölnek közelről-, meg kell egy jó fegyó, amivel drónokat lehet leszedni.
Nekem a láthatatlanság elég, besunnyogok a drónhoz, lekardozom, ilyenkor akiket védett, azok kapnak egy blast-ot az elhulló drónból. Kaszabolás amikor felkelnek, séta tovább.
Persze vannak sunnyogós-campelős csapatok, de szvsz az nem éri meg, igaz, h bent vagy úgy 2 órát, de a végén kb. annyi a loot, mintha pörgeted 40-60 percig. Defense-nél sokan leszarják -ilyenkor bukó- de a védendő itt egy ember, aki vkit követ.
Érdemes egy védettebb helyre menni vele, 2-en védik, többi vadászik. Ha látod, h téged kezd követni, akkor sovány malac vágtában vmi nyugis helyre vezeted. Ha a csapat nem birka, mennek segíteni. De többnyire itt mindenki solozik, ezért nem igazán jó arbiban ez nekem.
Olyan 40 perc körül kezd érdekes lenni, infested tele ancientekkel, itt nem is szoktam sokáig maradni már. Grineer a legkönnyebb, itt csak több lesz a drón, de elég birka az AI. Persze vannak meglepetés 1-shot dolgaik, ezt nem lehet kivédeni, nem látsz semmit, csak meghalsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- BMW topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elfelejtettem a film címét
- Milyen NAS-t vegyek?
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Futás, futópályák
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xbox series x konzol
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest