- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Nahát: "Halikar" riven lett belőle, eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen. Majd elszórakozom vele, bár kétlem, hogy nagyon használható cucc lesz, de mindegy.
Ez a mai nap ilyeneket dob. Ma esett egy "Omni Ammo Box" is. Ez is olyan példa, hogy 1000 óra játék után még csak azt sem tudtam, mi az.
Viszont ez az Ash egészen fun lett. (Azt nem mondanám, hogy nagyon jó, de legalább szórakoztató.)
A 4-essel ránéz az ember mindenkire, és újra elsütve szépen meg is fekszenek, csak mozizni kell. Nagyon király. Ugyanez az augment moddal meg fél perc alatt 12x-es melee kombót csinál - az a +10 sec az minden melee-re üt + ugye a maxos Naramon...
A fatál' teleport meg akkorát rúg egy 5*-ös fury mellett, mint egy elefánt. A Jat Kittag robbantós módjával vicces dolgokat lehet csinálni. Ha nem írja a wiki, eszembe nem jutott volna. (Nem magamtól vagyok ilyen okos.)
És még láthatatlan is tud lenni. Igaz, ügyetlenebb, mint a Loki meg az Ivara, és nincsen Arcane Trickery-m, hogy kompenzálja, de azért elmegy.Egy darabig tolom vele most. Ezt is megismeri az ember, eddig mellőzött volt egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest