- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Nyugi, nem csak Te farmoltad ki azokat, hanem sokan mások, köztük én is. Vettem boostert stb. De mivel nem csak mi játszunk a játékkal és az utóbbi időben szinte senki nem játszott railjackel ezért muszáj volt kezdeniük vele valamit.
Ma délután pl örültem, hogy találtam egy olyan csapatot akikkel lehetett menni, mert soloban nem egyszerű Flexat nyomni (pedig párszor letoltam így, mert nincs meg a Pennant meg a Quellor) Mivel volt csapat kb 1-1,5 órával tovább voltam bent, mint akartam. (persze a fegyók nem estek ki - 5% dropchance - meh)
Sajnos ez ilyen, ezt el kell fogadni. De itt legalább nem kell a 0-ról kezdeni. (Mint pl Divisionben ahol agyatlanul nerfelnek/buffolnak a kedves fejlesztők - nem is játszok vele) Ha kapunk egy élvezhető, játszható módot, ahova érdemes visszajárni és játszák is az emberek akkor fene bánja.
Akik sokat tolták azoknak pl úgyis megvannak a fasza Components meg az Arnaments. (pl nekem van 100-as VidarMK3 reaktorom, de esett már 97-es is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mini-ITX
- PlayStation 5
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)