Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Voltot szoktak eidolonra vinni a pajzsbuff miatt. Én voltot csak akkor használok ha futni kell gyorsan
capture pl. Szóval sokféle build létezik hozzá. Exterminatre meg Embert szoktam vinni, oda best sztem. (még a nagy nerf ellenére is.) Saryn is jó, de "nehéz" vele játszani főleg ha a csapattársak sem partnerek ebben és leölik a fertőzött mobokat. Régen sokat toltam Sarynnal, elég baszó tud lenni, de endgame-ben jön ki az ereje.
Esora amúgy csak Mirage-el szoktam menni ha fegyvert húzok
Nekem a top pickem (akár hiszitek akár nem) a Nekros
a játék eleje óta kedvenc.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

capture pl. Szóval sokféle build létezik hozzá. Exterminatre meg Embert szoktam vinni, oda best sztem. (még a nagy nerf ellenére is.) Saryn is jó, de "nehéz" vele játszani főleg ha a csapattársak sem partnerek ebben és leölik a fertőzött mobokat. Régen sokat toltam Sarynnal, elég baszó tud lenni, de endgame-ben jön ki az ereje.
a játék eleje óta kedvenc.