- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Renderképek a Z Fold8 friss specifikációja mellé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát nekem meg mint mondtam a legnagyobb bajom egyelőre a Reactor és Catalyst hiány, mert borzasztóan zavaró, hogy hiába a sok mod nem látom a full potenciált. Illetve ott a sok frame és nem is tudom rendesen használni őket. Loki-ra tettem Reactor-t, de bárcsak a Limbo-ra tettem volna, nekem az jobban bejön. Nagyon OP. Nezha is tetszik nekem, de nem láttam, hogy sokan játszanák.
Mindegy egyelőre rajta vagyok a Nightwave küldetéseken nagyon. Még lehet a halakat is kiszedem.Tegnap ESO-n volt szerencsém Saryn és Volt nuke build-eket látni. Hát kellenek az biztos. Wukong sehol nem volt. Bár még mindig szeretem a Wukong-ot elég sok mindenre.
Ami kicsit aggaszt, hogy a küldetések után grind lesz. Remélem terveznek még küldetéseket a jövőre meg idénre is. Hiába jók a küldetések, ha gyorsan elfogynak.
Ami még kezd megtetszeni(hála a küldetéseknek) az az Operátor. Ami ugye azt eredményezi, hogy kell Focus ahhoz meg Eidolon hunt. Szóval azért szépen fel van itt minden vezetve, hogy mindig legyen progression és valami ami hajtsa az embert. Bízom benne, hogy pár 100 óra után nem lesz unalmas. (Bár ha jön a 2. gyerek akkor majd örülök ha egyáltalán tudok majd játszani)
Jó, hogy mondod Ash-t. Azt is ki kell szednem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest