- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Google Pixel topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
parasutyo
tag
huuuu... de felbaszta a vércukrom ez a játék!
ezt a szkennelős questet akartam megcsinálni lokival. az a csapda csak 1x működött, utána semmikor sem. viszont a pálya végén sikerült megint szkennelni a futrinkát. ez 2 volt és el is tűnt a fazon, a Cephalon Simaris megköszönte és 2/3-at mutatott.
na mondom akkor még 1x újra nekifutok... erre a szkenneléseknél replikálta magát a futóbolondunk és 3 volt belőle...
sikerült megint szkennelni és 1 eltűnt, maradt 2 amit sehogyan nem tudtam szkennelni.
volt hogy állt és csak egy helyben forgott a hossztengelyén mintha grilleznék, viszont a mozgás miatt lehetetlen volt a feladat végrehajtása...
egy ideig kínlódtam még azt ALT+F4... ott rohadjon meg a questje ahol van, elengedtem a bugos spermába...
este ha valakinek kis hentelésre támadna kedve, én vevő lennék rá. ugyan ezen a néven rontom a levegőt ingame is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest