Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
amúgy mikor elsőre írta ezt a témát írtam egy hszt csak visszaszívtam, megmondom őszintén nem én kaptam a címzést, de nekem nem esett jól, tényleg - tudom h no offense, na de akkor is tartalom az tartalom
tehát ha a helyében lettem volna akkor kb kértem volna én is segítséget (akár újra) mint s4hu|SyD^"Természetesen azzal játszol amivel szeretnél, de ennek valahol a kikapcsolódást kellene szolgálnia, nem a frusztrációt."
ez volt az egyik amit akkor megfogalmaztam, valóban nem ezt kellene éreznie, erre jó kifejezés a frusztráció
szórakoztatnia kellene, ellenkező esetben ha nem élvezed inkább hagynimeg mr8-9 az nagyon az eleje a játéknak, ez a játék nem arról szól hogy leülök vele játszani 10 órát és endgame, több ezer órám van benne steam szerint, de leszarom, mert jó játszani, meg építkezni benne - RNG az egész - tehát szerencse - a mostani cuccok amiket DE berakott kb mind elsőre kiesett, a scarlet spear alatt begyűjtött relicekből, de ephemerák azok meg 64 lich legyakása után lettek meg, ez ilyen game, játszol vele és haladsz is, hol lassabban hol gyorsabban - kitartónak kell lenni! ha érdekel a cucc...
(#6307) ViZion én megmondom őszintén inkább szedem ki egymagad, mert ettől jó érzés játszani, hogy sikerül, nem azért mert a könnyebbik utat választottam, bár a dolgot megértem, mert akinek kevés ideje marad játszani - ezt mondtam is az elején warframe nem egy családbarát játék a sok grinddel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3060 Ti , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs