Hirdetés
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Chrisprice
üzenetére
Nekem is tetszik, de így alap sebességekkel eléggé lassúnak tűnt. Lrgalábbis ez volt az első gondolat, miután lőtem vele párat.
Mondjuk a "végig ezt használtam" kijelentés nem teljesen korrekt, mert az infected healereket nem tudtam vele lelőni, mert mindig felgyógyították magukat. Azokba kb. egy full tár kellett a lvl30-as szintű, 30-ig moddolt mk1-essel. viszont a kutyaszerűeket egész jól szedte, 2 lövésből megvoltak, ha eltaláltam őket rendesen ugrálás közben
Általános moddolós kérdés: A modokkal akkor úgy érdemes készülni az adott pályára, hogy a grinerek ellen cold +AP a fontos, a Corpusok ellen a cold+lightning, az infectedek ellen meg a cold+fire?
Van a cold sebzésnek lassító hatása egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest