Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Amikor missönöket csináltunk haverral, akkor volt 1-2 boss, amin én 0-t sebeztem, ő meg levágta láthatatlanul 2 sec alatt. Nekem ez jött le. Nem sok magas szintű defet toltunk eddig, de a defek rendszerint úgy néznek ki, hogy frost gömböt tol, nova belassít mindenkit aztán péppé robbantunk mindent. Radial disarm hatását még nem élveztem sokat, de lehet rossz emberekkel játszottam.
Rhinoval rendszerint amúgy én is ezt tolom, max ha kelteni kell akkor jön a stomp, hogy nyugi legyen a környéken és aztán ráérek kelteni. Meg persze dmg ampot nyomkorászom.
Persze leginkább random emberekkel megyünk ott meg mindenki csinál amit épp kedve van. De még véletlen ha egyik hullámba ezt csinálta, a másikba biztos mást csinál így még számolni se tudok a többiekkel. És akkor ez legyen az én hibám?Egy kezdőnek meg rohadt mindegy, hogy a magas szintű def/survi mapokon milyen a radial disarm, mebben azt hiszem megegyezhetünk

Mapok bedarálásában a Rhino bőven a legjobb, csak mész előre és bedarálsz mindent, puttyogtatnak rád nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest