- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Azt hittem az ugrálós teszt nehéz volt rank 8nál vagy 9nél (nem emlékszem). Most a 11. rank előttin vagyok. Megint ugrálós/mászós (de hátraszaltózni nem kell legalább) + lövős +futós, vagyis a pályán szaladgálva és ugrálva gömböket kell szétlőni amik +időt adnak, mert ugye időre kell eljutni a pálya végére. Ami nem tudom hol van. Na nem azért mintha eltévednék vagy nem tudnám merre kell menni ami tegyük hozzá már azért önmagában sem egy egyszerű feladat egyébként, mert az ugrálós rész után egy labirintusszerű pályarész következik. Azért nem tudom hol van a vége mert mindig lejár az idő és bukom a tesztet. Nincs második meg harmadik lehetőség. Egy nekifutás aszt szevassz.
Két hét kb. azzal telt el hogy már az ugrálós résznél buktam mert mikor felfelé akartam mászni hogy felkapasztokjak a platformokon természetesen oldalra kezdett el futni a falon és szépen lefutott a semmibe. Ha egyszer leesel már annyi, tuti nem lesz időd továbbmenni hiába lövöd szét az ÖSSZES gömböt ami + időt ad. Ma először átjutottam az említett labirintusos részbe ahol szintén csak elbuktam mert lejárt az idő. Hogy gyorsabban haladjak már rég Volttal megyek, sprint mod meg futás ability végig be van kapcsolva és Somával lövöm a gömböket, de úgy néz ki ez sem elég. Komolyan kérdem mi a f@szom van már ezekkel a prostituált tesztekkel? Ennyire nem lehetek szerencséten hogy 10+ próbálkozásból ne tudjam lenyomni.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest