- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Nem az fáj, hogy más is meg tudja venni a prime cuccokat, nem is az, hogy 2 hónapig farmoltam ember helmetjét. Az, hogy a Ninjas play free szlogen, csak egy üres frázis lett. Mindhárom prime warframe, illetve buston, bronco, latron, paris, orthos, reaper, fang primet becsületesen kifarmoltam. Igen, voltak olyan pillanataim, hogy qvaéletbe már, legyen már meg, stb....de így visszagondolva megérte a grind minden egyes másodperce. Most mi van? Veszel 2000 platinát, és jól bevásárolsz, mastery 1-es szinten...
Nem irigység, csak ennyire azért pénzéhesnek nem kellene lenni (oké, ők is egy cég, akik pénzből élnek), de kezdem azt hinni, hogy nem azért nem akarják kiadni a játékot, mert még annyi minden kell bele, hanem mert újabb és újabb rókabőrt (pénzt) akarnak lehúzni. Nem tudom, hogy mennyi lehet a bevételük, de szvsz ennyiből illett volna kiadni a végleges verziót. De úgy látszik, hogy ez az üzleti modell működik (még egy darabig), aztán ha az emberek megunják ezt a rétestészta-effektet, odébbállnak...
R.I.P Warframe -> egy újabb példa, hogy a profit hajhászása mennyi mindent tud elrontani, pedig volt benne fantázia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest