Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagemu
csendes tag
Lokival 30as szinten +40% sprint speedel defenses és rescues pályákon kivül bármit solozok. Persze nem ad igazi játék élményt mikor csak futkorászok a moobok között és el-el tünedezek. Minden esetre megtanultam soloban játszani
Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^Cronus a maga 12 órás gyártás idejével a legkevesebb időt igényel. Lőfegyverek közül van már egy-kettő 1 napos gyártás idővel. Az összes warframe pedig 3 napig van a foundryban mire kész lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Syl: UPS - te áldott!
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- VGA kibeszélő offtopik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Svájci jellegű bicska eladó
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^