Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Jól látod, ez a dragon inkább counter típusú egység. Ha valami olyan taktikkal találod szembe magad, ami masszívan épít varázslókra, akkor be tud kavarni nekik, de amúgy önmagában nem húzna be egy meccset. Viszont erre határozottan nem rossz.
Orb-ok arra jók, hogy a tulajdonos hős légi egységeket is támadhat utána. Illetve némi extra sebzést is jelent persze az adott faj speckó kombójával egyetemben. UD-k corruption-ja erős, mert az armort is levesz, valamint orc-nál bm-en érdemes tovább erősíteni a sebzést.
-
Tenken
őstag
Phase shift azért jó, mert ha elkezdik fókuszálni, akkor az első bekapott találat után közvetlenül jövő többi elől eltűnik. Nem tudod irányítani. Pár mp és megjelenik újra.
Flare-t inkább próbáld ki. Anno főleg orc meg human fajokkal toltam és ellenfélként találkoztam vele.
Ha beállítod, akkor automatikusan sebzi a közeli ellenfelet, ami varázsol. A mennyiségét pontosan nem tudom. Ami még fontos amúgy, hogy komoly armor bónuszt kap flare alatt, amivel igen kemény dió lesz leszedni. Ha casteres sereg felett jelenik meg, akkor érdemes inkább arrébb állni. -
Tenken
őstag
Hi,
3 képessége van, amiből 1 passzív.
A passzív a "spell immune", ami azt jelenti, hogy nem hatnak rá varázslatok. A másik kettő a "phase shift", ami egy autocast jellegű spell, ami ha aktiválva van, akkor az egységet ért támadás után automatikusan kb eltűnik, hogy ne kapjon további sebzéseket, majd pár másodperc múlva újra megjelenik. A harmadik a "mana flare", amivel egy gömbbé változik és a közeli ellenséges egységek varázslásai esetén sebzi őket. Ez főleg caster-ek ellen jó. Pl priestek heal-je ellen tud nagyon hasznos lenni. -
Tenken
őstag
Van még valami hely, ahol szokták ezt online játszani?
Régen kani1-en laddereztem viszonylag sokat, de az nem tegnap volt.
Viszont, néha elkezd hiányozni és kíváncsi vagyok, van-e még valami "menedék", ami gyűjti a megmaradtakat sc2 megjelenése után?Esetleg ember kellene multihoz, egy PÜ-t nekem is küldhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest