Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Miután lehoztam a Bögöly kalaposat, a mai kalapos/különleges kötvény a Törhetetlen kötelék lett, vagyis, hogy hozzak le 4 meccset amiben mi vagyunk a legjobb osztag.
A helyzet borzalmas volt ...
Hét meccset játszottam, ebben a legkülönfélébb fuck-upok voltak, attól kezdve, hogy nem kerültem osztagba senkivel, egészen addig, hogy elrepült a map szélére AFK-ban, az előlem menekülő társ stb. Egyébként a társak nagyrésze teljesen hülye, totál vakon van, ötlete sincs a játékról, és kiszámíthatatlanul mozog, mintha direkt nehezítené akarná, hogy 1km-n belül maradjak.Volt egy darab jó meccs, ahol jó társam volt, kb fel is fogta, hogy mi az elvárás, ő volt az első sokáig, én a második, néha cseréltünk. Mikor kifogyott gépekből, akkor kilépett. Így hát a kövi gépem után én is, mert nem tudtam tovább ütni a feladatot. Ekkor olyan 1000-1000 ticket meg a meccs lista szerint két perc volt a meccsből. Mikor kiléptem tíz azaz 10db kitüntetésünk volt, az utánunk jövő legtöbb párosnak 3 azaz három.
Eltelt a 2 perc, lement a meccs, ám nekem NEM lett elszámolva a kitüntetés. Tehát ezekszerint a legjobb páros vagy valaki más összelőtt 9+ közös kitüntetést 2 percen belül, mikor nekünk a meccs addigi 10+ perce alatt sikerült 10db... AHA, hihető!Na, ez is egy olyan feladat ami társsal viszonylag könnyű, anélkül meg kb lehetetlen kategória. Meg megint az, hogy csak az nem fog összejönni ha fejre állsz akkor sem, ami a feladat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Max (2021) 32GB/1TB karcmentes 95% akku 155 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hét meccset játszottam, ebben a legkülönfélébb fuck-upok voltak, attól kezdve, hogy nem kerültem osztagba senkivel, egészen addig, hogy elrepült a map szélére AFK-ban, az előlem menekülő társ stb. Egyébként a társak nagyrésze teljesen hülye, totál vakon van, ötlete sincs a játékról, és kiszámíthatatlanul mozog, mintha direkt nehezítené akarná, hogy 1km-n belül maradjak.