Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Miután lehoztam a Bögöly kalaposat, a mai kalapos/különleges kötvény a Törhetetlen kötelék lett, vagyis, hogy hozzak le 4 meccset amiben mi vagyunk a legjobb osztag.
    A helyzet borzalmas volt ... :( Hét meccset játszottam, ebben a legkülönfélébb fuck-upok voltak, attól kezdve, hogy nem kerültem osztagba senkivel, egészen addig, hogy elrepült a map szélére AFK-ban, az előlem menekülő társ stb. Egyébként a társak nagyrésze teljesen hülye, totál vakon van, ötlete sincs a játékról, és kiszámíthatatlanul mozog, mintha direkt nehezítené akarná, hogy 1km-n belül maradjak.

Volt egy darab jó meccs, ahol jó társam volt, kb fel is fogta, hogy mi az elvárás, ő volt az első sokáig, én a második, néha cseréltünk. Mikor kifogyott gépekből, akkor kilépett. Így hát a kövi gépem után én is, mert nem tudtam tovább ütni a feladatot. Ekkor olyan 1000-1000 ticket meg a meccs lista szerint két perc volt a meccsből. Mikor kiléptem tíz azaz 10db kitüntetésünk volt, az utánunk jövő legtöbb párosnak 3 azaz három.
    Eltelt a 2 perc, lement a meccs, ám nekem NEM lett elszámolva a kitüntetés. Tehát ezekszerint a legjobb páros vagy valaki más összelőtt 9+ közös kitüntetést 2 percen belül, mikor nekünk a meccs addigi 10+ perce alatt sikerült 10db... AHA, hihető!

Na, ez is egy olyan feladat ami társsal viszonylag könnyű, anélkül meg kb lehetetlen kategória. Meg megint az, hogy csak az nem fog összejönni ha fejre állsz akkor sem, ami a feladat...

Új hozzászólás Aktív témák