- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
Ez sajnos mégsem működik, mert sem az Anydesk, sem a Teamviewer nem kompatibilis ARMv6-os Raspberrykkel, a Pi Zero a pedig sajnos ilyen.
Nincs valakinek ötlete, hogyan tudnék SSH tunnelt léltrehozni ingyen, permanens módon és statikus ip-vel, hogy a hálózaton kívülről is elérjem a Raspberryt valahogy? Már egy hete ezzen kínlódok, bármilyen ötletet szívesen veszek!
-
aRm1n
aktív tag
-
Alteran-IT
őstag
Az más miatt van, hogy kikapcsolás után újra bekapcsol a gép, az a hálózati kártyák hibás adaptációja miatt van, az ASRock-os Intel-es alaplapi, ami jóval újabb annál amit használok, az egyik port ugyan ezt csinálja, de úgy, hogy volt hogy egy hónapig semmi baj sem volt vele, aztán minden kikapcsolás után bekapcsolta a gépet, de volt hogy véletlenszerűen, ezzel a régebbi Intel hardveres kártyával viszont ez eddig nem fordult elő úgy, hogy nincs bepipával a csak magic csomagos rész, szóval ez inkább hardver függő.
Illetve a driveres részt azért mondtam, mert alapértelmezetten a Windows-os drivernél is ott van a felébresztési rész, de ott bármit pipálsz, vagy éppen kiszeded a pipát, akkor is kikapcsolja a kártyát, mert a buzi Intelnek van valami szerződése a Microsoft-al, hogy a régebbi kártyákhoz csak Windows-os driver legyen már, azzal meg ne lehessen használni a WOL-t, de mint mondtam, ez kijátszható egy kis ügyeskedéssel, mert sokaknak van régebbi WOL képes kártyájuk, főleg Intel, azonban a Windows miatt nem tudják használni a WOL funkciót és van hogy ezért nem is foglalkoznak a dologgal tovább, már múltkor én is majdnem így voltam vele, aztán úgy felbosszantott, hogy csak addig szórakoztam vele, amíg sikerült visszahozni
-
Alteran-IT
őstag
Azt is érdemes lenne hozzátenni, hogy az újabb Windows 10 kiadások alatt a beépített driver esetén hogy lehet előhívni ezt a funkciót, ugyanis pl. számos régebbi Intel kártya van (pl. 82576, ami nekem is van, mégis csak jobb hardveres kártya, mint egy Realtek), amik ugyan támogatják a WOL-t, de külön driver már nincs hozzá Windows 10 alá, csak a rendszerbe integrált, amivel trükközni kell, különben hiába állítod be hogy felébresztheti a gép, nem fog működni, mert kikapcsolja a kártyát.
Apropó, annak a beállításnak a megléte nem szükséges, hogy "Csak magic-csomag ébresztheti fel a számítógépet", enélkül is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest