- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
A WinME a valaha kiadott legrosszabb opre a MS-tól. Fel se tettem volna a helyedben. Ennél nagyobb hülyeséget el se követhettél volna. Bármit felrakhattál volna, csak a WinME-t hagytad volna a francba. A W98-at tovább lehetett kapni a boltokban, mert a WinME annyira fos lett. Tegyél fel másik oprét.
-
Goose-T
veterán
A WinME a valaha kiadott legrosszabb opre a MS-tól. Fel se tettem volna a helyedben. Ennél nagyobb hülyeséget el se követhettél volna. Bármit felrakhattál volna, csak a WinME-t hagytad volna a francba. A W98-at tovább lehetett kapni a boltokban, mert a WinME annyira fos lett. Tegyél fel másik oprét.
-
Marcus
aktív tag
-
Prozac
aktív tag
SMART fülön először nem látszik semmi.
Ha lenyitod, akkor látszaqnak a vinyók és kiválasztás után a paraméterek.
Ha nem ez akkor még BIOS beállítás lehet. Esetleg alaplapi driver.... (ezt csak óvatosan tippelem) -
twollah
nagyúr
UP
-
twollah
nagyúr
Egy szép napon a mindenki által imádott operációrs rendszerem 97+1eSE verziója bemondta az unalmast, és kezdetét vette a közkedvelt format c: + reinstall taktikai FPS.
Úgy gondoltam szegény kilencvennyolcam lecserélem egy kicsit korszerűbb Ablakok Enyémre (gy.k.:W!nME).
Minden szépen, és jól sikerült, majd feltettem a SpeedFant, és meg akartam nézni a HDDim S.M.A.R.T. értékeit, de nem találtam őket a listán.
Kicsit ledöbbentem.
Valakinek valami ötlete, hogy most hogyan tovább?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Chrome
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- VR topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest