- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
soha nem próbáltam, de biztos, hogy nem megy a tweakui-s megoldás?
egyébként milyen adatbáziskezelő az, ami nem serviceként indul?!
és ha berakod a runservices kulcs alá? -
sequator
senior tag
meg enterprise server is:))
milyen adabáziskezelő?? nem tud serviceként menni?? ha tud akkor indítsd serviceként, és akkor nem kell login, hanem induláskor elindítja azt is nálam így megy rengeteg dolog(sql, apache, ftp, MQeveryplace ... stb)
Sautia -
tr00p3r
addikt
ez mind szép és jó, de ez rajtam nem segít. van valami konkrét ötlet is? :U
-
bizi990
senior tag
Service-kel oldd meg. Mindegyik adatbáziskezelő tud service-ként indulni és ez nem függ a bejelentkezéstől, ami nem tud így az nem is adatbáziskezelő :)
Ha olyan progid van, ami nem fut szolgáltatásként, azt próbáld meg vmilyen 'időzítővel' elindítani, persze az időzítőnek szolgáltatásnak kell lennie. A windows ilyen progijait nem ismerem mi egyedi fejlesztésű progit használtunk (és nem ilyen jellegű feladatra).
bizi -
tr00p3r
addikt
vannak programok a serveren amiket szeretném ha elindulnának, hogy a User-ek eléhessék! adatbazási kezelő, stb.
-
supercow
őstag
A kérdésre konkrét válasdzt nem tudok, viszont...
nem tudom mi a célod a beléptetéssel, de a szolgáltatások elindulnak anélkül is. Gondolom biztonsági okok miatt nem lehet automatikusan beléptetni usert (pl. szolgáltatónához kihelyezett gépnél nem akarom, hogy bárki hozzányúljon). Ha mindenképp be kell valahogy lépned, próbáld feltenni a Terminal Servert és azzal indulás után bejelentkezni egy másik gépről (oda a Terminal Services Client kell). -
tr00p3r
addikt
Sztok,
hogy tudom, a W2K Server Professionalban azt beállítani, hogy automatikusan belépjen. egy User van és az az Admin.
be van állítva a BIOSban, hogy induljon újra a gép áramszünet után, de a login-nál megáll ugye. a sima W2K Prf. be lehet állítani úgy, hogy ha egy user van akkor arra automatikusan belépjen. ez kéne nekem a Sever verzióra is!!
előre is köszi,
tr00p3r
Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Egyszerű kávé topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest