- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Nos, akkor én is mondok egy problémát:
Van egy Win2000 rajta SP4.
Nos e mellé szeretnék infrán egy Alcatel 535t. A gép mellé rakom felismeri felrakja mint mosdem meg minden, de nem tudok rá küldeni fájlokat, és az alcatel progija is úgy látjas hogy nincs infra a gépen. Ez egy laptop amúgy.ű
Nem létezik vmi IRDA frissítés vagy vmi mifene hozzá? -
finest
addikt
Szia, nekem is volt ilyen problémám. Esetleg nézz meg egy új drivert a www.driverguide.com-on. Belépés: drivers, pw: all
Most XP-t használok és a Connexant modemem Acorp IRW V.92 -es driverrel működik ''csendesen''. Azelőtt folyton sípolt, a 2000 meg lefagyott netezés közben. Talán nálad is jobban komálná a 2000 ezt a drivert. -
Ferger
tag
Sziasztok!
A gond az, hogy miután frissítettem 98 alól 2000re az oprendszert, nem működik jól a modemem. (Conexant belső modem)
A OS indulása után megy minden jól, kb 2 percig tudtam netezni, ezután megszakadt a kapcsolat, és a továbbiakban nem talált vonalat.
Reboot után gond nélkül felmászott a netre, aztán megint levágott, és megint csak nem talált vonalat.
Az a fura, hogy a modemet jól látta, csak a vonalat jelezte foglaltnak. Pedig nem volt az, a' biztos
Ha van valami javallat az orvosságra, írjatok.
Előre is kösz.
Aktív témák
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest