Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
chriscornell #1 üzenetére
Üdv!
A kérdésed a Home server / házi szerver építése topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt, mert szinte minden kérdésnek van topicja.
Javasolt még a PROHARDVER! - abszolút kezdőknek [Olvasd el az 1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!] topic tanulmányozása.Ezt zártam.
-
chriscornell
csendes tag
Sziasztok!
Eddig sosem nyitottam topikot, eloszor regisztralok a prohardveren azert, hogy kerdezzek Toletek. Segitsegre, tapasztalatra, utmutatasra van szuksegem valakitol, aki sokkal rutinosabb nalam.
Van egy VPS szerverem, windows 2012 data center edition fut rajta, domain, stb mukodik rajta, es gondoltam, beallitok rajta egy webradiot egy kisebb kozosseg szamara. Sajnos a tervezett winamp+shoutcast alapu radio elhasalt mar a kezdetek kezdeten azzal a hibauzenettel, hogy a winamp nem hajlando lejatszani semmilyen filet, mert hogy a VPSnek nincs hangkartyaja, es missing sound driver - error! -t kiabalva megall a tudomany.
Keresgeltem virtual sound card programokat, de egyelore egyetlen jol mukodo, ingyenes darabot sem talaltam.Milyen megoldast javasoltok a problema athidalasara? Mindenkeppen szukseg volna vajon egy (virtualis) hangkartyara, vagy esetleg a winamp+shoutcast helyett hasznaljak mas szoftvert? (gondolkodom az icecast-on de az inkabb unix alapu, ezert egyelore nem kiserleteztem vele).
Remelem, az uj topik nyitasa nem utkozik a forum szabalyzattal, az itteni shoutcast temak nem segitettek a problemam megoldasaban es mar evek ota nem volt bennuk uj komment sem, ezert nyitottam itt ezt az uj topikot.A segitseget elore is koszonom!
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Eladó gamer / workstation PC garanciás, dobozos alkatrészekkel
- R5 5600X ASUS TUF X570 32GB 3600Mhz CL16 WIN 11 Pro
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- FUJITSU P757 - INTEL 6. generácios cpu - DDR4 - USB-C - SSD - normál vga rakható bele
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest