Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
chriscornell #1 üzenetére
Üdv!
A kérdésed a Home server / házi szerver építése topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt, mert szinte minden kérdésnek van topicja.
Javasolt még a PROHARDVER! - abszolút kezdőknek [Olvasd el az 1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!] topic tanulmányozása.Ezt zártam.
-
chriscornell
csendes tag
Sziasztok!
Eddig sosem nyitottam topikot, eloszor regisztralok a prohardveren azert, hogy kerdezzek Toletek. Segitsegre, tapasztalatra, utmutatasra van szuksegem valakitol, aki sokkal rutinosabb nalam.
Van egy VPS szerverem, windows 2012 data center edition fut rajta, domain, stb mukodik rajta, es gondoltam, beallitok rajta egy webradiot egy kisebb kozosseg szamara. Sajnos a tervezett winamp+shoutcast alapu radio elhasalt mar a kezdetek kezdeten azzal a hibauzenettel, hogy a winamp nem hajlando lejatszani semmilyen filet, mert hogy a VPSnek nincs hangkartyaja, es missing sound driver - error! -t kiabalva megall a tudomany.
Keresgeltem virtual sound card programokat, de egyelore egyetlen jol mukodo, ingyenes darabot sem talaltam.Milyen megoldast javasoltok a problema athidalasara? Mindenkeppen szukseg volna vajon egy (virtualis) hangkartyara, vagy esetleg a winamp+shoutcast helyett hasznaljak mas szoftvert? (gondolkodom az icecast-on de az inkabb unix alapu, ezert egyelore nem kiserleteztem vele).
Remelem, az uj topik nyitasa nem utkozik a forum szabalyzattal, az itteni shoutcast temak nem segitettek a problemam megoldasaban es mar evek ota nem volt bennuk uj komment sem, ezert nyitottam itt ezt az uj topikot.A segitseget elore is koszonom!
Aktív témák
- Apple Mac Studio M1 Max (10C CPU / 24C GPU) 32 GB 512 GB hibátlan
- Asztali PC , i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest