Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
chriscornell
csendes tag
Sziasztok!
Eddig sosem nyitottam topikot, eloszor regisztralok a prohardveren azert, hogy kerdezzek Toletek. Segitsegre, tapasztalatra, utmutatasra van szuksegem valakitol, aki sokkal rutinosabb nalam.
Van egy VPS szerverem, windows 2012 data center edition fut rajta, domain, stb mukodik rajta, es gondoltam, beallitok rajta egy webradiot egy kisebb kozosseg szamara. Sajnos a tervezett winamp+shoutcast alapu radio elhasalt mar a kezdetek kezdeten azzal a hibauzenettel, hogy a winamp nem hajlando lejatszani semmilyen filet, mert hogy a VPSnek nincs hangkartyaja, es missing sound driver - error! -t kiabalva megall a tudomany.
Keresgeltem virtual sound card programokat, de egyelore egyetlen jol mukodo, ingyenes darabot sem talaltam.Milyen megoldast javasoltok a problema athidalasara? Mindenkeppen szukseg volna vajon egy (virtualis) hangkartyara, vagy esetleg a winamp+shoutcast helyett hasznaljak mas szoftvert? (gondolkodom az icecast-on de az inkabb unix alapu, ezert egyelore nem kiserleteztem vele).
Remelem, az uj topik nyitasa nem utkozik a forum szabalyzattal, az itteni shoutcast temak nem segitettek a problemam megoldasaban es mar evek ota nem volt bennuk uj komment sem, ezert nyitottam itt ezt az uj topikot.A segitseget elore is koszonom!
Aktív témák
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- R5 5600X ASUS TUF X570 32GB 3600Mhz CL16 WIN 11 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest