Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Kicsúsztam a szerkesztésből. Na, fussunk neki a dolognak újra. A telefonban van 2 db yetteles kártya. SIM1-en telefonbeszélgetés folyik, közben SIM2 átmegy vowifire. Ha SIM2-n bejövő hívás van, a hívó foglalt jelzést kap. Na, most végeztem tesztet. SIM2-n aktív telefonhívás van folyamatban. SIM2-t felhívtam másik telefonról. Jelezte a bejövő hívást és a hívó kicsöngést hall. Ezek alapján SIM oldalról nem lenne akadálya a bejövő hívás jelzésének. De gondolom a telefon szoftvere nem alkalmas arra, hogy két SIm kártyán azonos időben hívásokat kezeljen. Redmi 6 a készülék egyébként, nem egy mai gyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp