- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Köszi!
A topikban beütöttem keresővel a töltő nevét, kihoz egy csomó mindent ömlesztve, de én nem látom hol van erről szó. Túl sűrű az információáradat. Ha esetleg külön témában lenne, az még oké, de így nem igazán lehet visszakeresni semmit ilyen egybe ömlesztett általános témában.
-
vz12
tag
Az IPC-nek van egy olyan ismert tulajdonsága, hogy a túlzottan lemerült aksikkal gondja van, ilyenkor kis ideig (mondjuk 1 perc) egy másik töltővel kell tölteni, utána átrakható az IPC-be. Látatlanul szerintem ez a probléma.
Egyébként ez a téma (néhányszor) ki lett tárgyalva, mert van hozzá topik. -
Chrystall
senior tag
Beruháztam egy Voltcraft IPC 1L típusú intelligens akkutöltőre a napokban, a Conrad.hu-nál, mert olvastam, hogy több fotós is szereti. Jó drága volt, de gondoltam a minőségért megéri. De miután kipróbáltam, meglepett, hogy jópár ceruzaaksimat nem ismeri fel. Többek közt egy Sanyo Eneloop-ot sem. Az jelzi, hogy hibásak. Ez érdekes, mert van egy GP utazótöltőm, és volt egy Lloytron intelligens akkutöltőm is, mind olcsóbb szerkezetek, de azok szemrebbenés nélkül töltötték fel ezeket az aksikat. A GP most is megvan, és az simán bevette a Voltcraft által hibásnak vélt aksikat. Feltöltötte őket, és lehet őket használni.
Eléggé meglepő, hogy ezt csinálja ez a töltő, mi ennek az oka? Lehet hibás? Meglep, hogy ennyi pénzért így kínlódik.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest