- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
mikung #30433 üzenetére
Lehetne látni mi van az Asterisk logban? Mert ami ott van ahhoz semmi köze a kliensnek formailag max annyi hogy be van loggolva és látod az IP-t meg a válaszidőt.
Amúgy a push lényege hogy nem fut a háttérben az alkalmazás ezért nem meríti az akkut. Ha zöld pöttyöt szeretnél akkor állítsd át normál bejövő módra a bejövő hívásokat és lesz zöld pötty. Meg akku merülés is. -
KTU
addikt
-
KTU
addikt
válasz
mikung #30419 üzenetére
Regisztrálj iPPi-re vagy Callcentric-re (ezek ingyenesek, a hívások is saját hálózatba) egy pár fiókot, aztán hívd egyik telefonról a másikat.
Leteszed a tesztelendő telefont, felhívod a másikról mondjuk fél óra múlva, következőnek egy óra pihenés után,
majd több óra elteltével, (másnap reggel) úgy hogy nem nyúlsz a telefonhoz előtte.
Ha "bejön" a hívás, kicsörög a telefon, szerintem nincs gond.Így tesztelek új telefont / rendszert.
Push ébreszti-e a telefont.Vagy most hogy másodszorra elolvasom mit írtál,
"Mert nálam a telefon indulása után nem indul el magától."
Telefonod energiagazdálkodásában kutakodj.
" én nem látom a logokban hogy egyáltalán felregisztrálna"
Nem tudsz hívást indítani, létrehozni?
-
outdoor
aktív tag
válasz
mikung #30317 üzenetére
Írom lejjebb, hogy több samsung készülékem van.
Nem jó a hangjuk semmilyen szempontból. Nemcsak voipon döglődik a mikrofonjuk, hanem sima hívásnál is. A zene lejátszásuk kimondottan torz, zajos. A YouTube video halk.
Többfajta külső mikrofonnal is próbáltam. Bluetooth, retro kagyló egyik sem megy.
A Samsung csúcs modelljei felsülnek ott, ahol más képes teljesíteni. A 3g 4g telefonbeszélgetéseket a központ voipként kezeli. Ez tovább ront az amúgy is siralmas helyzeten. Gondolom, azért csinálják, mert olcsóbb nekik így. Amióta ezt csinálják, nem lehet normális beszélgetést folytatni egy Samsung színvonalú telefonon. Több is van, minden samsung egyöntetűen gyenge hang képességekkel.
-
lewis999
csendes tag
válasz
mikung #30282 üzenetére
Nem tudom mi a hiba vele...egyszerűen nem tudom beállítani...nincs webes felülete...meg találja a router és ad neki IP címet, de ha beírom a címsorba nem talál ilyen címen semmit...
A kezelesi utmutatoja szerint sokmindent a nyomogombos feluletrol lehet beallitani, ill. kulon szerverrol megy a config file lehivasa. -
Scrym
tag
válasz
mikung #30179 üzenetére
A repeatert csak azért linkeltem be, mert szemet ütött az ára... irreális. Használtunk 2db PMR-t, közös töltője van, van hogy lemerült, volt hogy egyik fél nem kapcsolta be, volt, hogy el lett keverve, stb... Amikor ki lett építve a strukturált hálózat, nem volt tervbe ez a telefonálás, nem lett neki kiépítve kábelezés, az ethernet hálózatot meg nem szeretném megpiszkálni (tudom két eret fel lehet használni), ragaszkodunk a Gigabites sávszélhez.
Most első körben bepróbálkozunk ezzel a Dect rendszerrel aztán majd meglátjuk, hogy átmegy e a jel. Amennyiben nem akkor kerítünk egy újabb bázis állomást és akkor majd valami központot megpróbálok összedobni, vagy uSIipServert-t, de bízom benne, hogy nem lesz rá szükség. Köszi a segítséget, majd írok azért, hogy mire jutottunk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest