- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
CHIPman #1101 üzenetére
Minek ehhez VoIP?
Sokkal inkább olyan alkalmazást kell keresni androidra, ami tud dialup kapcsolatot kezelni, már ha egyáltalán létezik ilyen.
És akkor nem VoIP szerver kell egy Linux-szal, hanem egy sima PPP szerver. Olyat már ezer éve csináltam, működött frankón, csak nem mobiltelefonokat szolgált ki, hanem hagyományos PC-ket betárcsázós nettel, modemmel.
Az szuperül működött, az ADSL kezdetén, amikor még keveseknek volt (nekem már igen
), akkor így adtam ISDN vonalakon ismerősöknek betárcsázós netet, csak a percdíjat fizették, de sokaknak volt már akkor is ingyen X perc hálózaton belül,így volt, akinek ingyen netet adtam így. Főleg falul élő ismerősöknek, ahol még jó pár évig nem volt normális szélessáv.
Mindez Androidon, hát, nem tudom, utána kellene nézni. Az szinte biztos, hogy valamiféle modem kell a telefonhoz hozzá, nem hiszem, hogy ezt natívan, beépítve tudná bármelyik készülék is. Nem mai technológia...
Szóval én itt a VoIP-ot kihagynám, mert egész egyszerűen semmi köze a dologhoz. Ehhez PPP kell, csak kérdés, az Android egyáltalán tud e ilyet kezelni. Ezt nem tudom.
-
-
-
Desktop is jo, de amugy a szerverbol en is csak mostanaban talaltam meg a 32 bitest, csak el van dugva
http://releases.ubuntu.com/14.04/Ha eleg a szerver, akkor itt az ubuntu server, ha kell grafika is, de sporolni akarsz az eroforrassal akkor a LUBUNTU nevu disztrot javaslom, mert az Ubuntu Desktop eszi az eroforrast, es ide most a csicsa felulet nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest