- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Chabee
tag
Szia!
Én a lányomnak vettem születésnapi ajándékként, rá is van cuppanva rendesen, így csak az életre keltésénél volt a kezemben, meg a beállítások elvégzésénél. Szerintem a sebességével nincs gond. Ahogy itt már többen is jelezték ennyi pénzért (kártyásan 15e) teljesen rendben van. Vannak és biztos még ki is fognak derülni róla olyan dolgok amihez némi kompromisszumkészség fog kelleni, de olyankor mindenki vegye elő a blokkot és nézze meg újra.
Ha lesznek értékelhetőbb, bővebb tapasztalataim majd leírom, de véleményem szerint bátran belevághatsz.Üdv!
-
Chabee
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! A telefonon nincs menü gomb, mert itt ugye az alkalmazások rendelkeznek menü gombbal (az a bizonyos három pöttyöcske egymás fölött). Viszont vannak olyan alkalmazásaim (Play-ről letöltött) amelyek megkívánnák a menü gombot. Hogy hívhatom azoknál elő a menüt? Van valami kombináció vagy egyéb hókuszpókusz?
A segítséget előre is köszönettel:
Chabee
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest