Hirdetés
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Egyik sem
Igazából nem olyan égető a dolog, ugyanis ne használom Win alatt túl sokszor: a GBA-mhoz kell, hogy tudjak flash kártyát írni. Ez úgy havonta 1-2x szokott megtörténni. Ráadásul ''hagyományos Win'' mindenképp marad, így ott el tudom intézni. Csak jó lett volna, ha emiatt nem kéne átmennem Win-be (épp a feladat pitiánersége miatt). -
Cathfaern
nagyúr
Ha lp0-t írok be, akkor ezt mondja:
''(ide idézni akarta, de az istennek sem tudom kimásolni az ablakból, úgyhogy beírom inkább a lényeget)''
Szóval azt mondja, hogy ő talált az lp0-nál egy sokkal jobbat, ami főz, mos, takarít, az ágyban is nagyon jó...Ja ez egy másik műsor
Szóval azt mondja, hogy talált egy ''LP style device''-t, és ő inkább a /dev/parport0-t ajánlja az /dev/lp0 helyett. Annyira ezt ajánlja, hogy akár akarod akár nem, ezt használja

-
Polesz
addikt
-
-
Cathfaern
nagyúr
Ja, tudom

Btw. letöltöttem és felraktam a Wmware-t most ott tartok, hogy a vmware-config.pl-t futtatom. Nem talált a kernelemhez való vmmon modul-t, így most fordítani akar magának egyet. Azonban ezt írja ki: ''What is the location of the directory of C header files that match your running
kernel?'' C header-em van, mert már más program fordításához is kellett, csak nem tudom hogy hol. Az általa megadott alapérték [/usr/src/linux/include] nem jó...Mandrake 9.1-et használok.
Egy ide kapcsolódik, de nem lehet grafikus felületen valami olyasmit elérni, mint a ''su'' parancs karakteres módban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg ha ott sem működik, akkor meg cseszhetem.
A címsorba z:-t beírva gond nélkül olvasom/írom/látom őket...(*sóhaj*)...hogy én hogy utálom a Windows hülyeségeit...