Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Jól hangzik, nálunk az üzemben pihennek a régi vasak, de nem igazán lehet őket rugdalni, plusz munkaidőn kívül piszkálja őket a harapós kecske

A vmware converterrel már próbálkoztam egyszer még 2.0 korában, akkor nem igazán sikerült neki összehozni a témát, de azóta már lehet fejlődött a dolog.
Pár hónapja csináltam egy széthullott ibm x205-ről migrálást Hyper-V alá, egy win2k server volt, ShadowProtect-el csináltam, sima image ment, image betölt módon, először csak csökkentett módban indult, leszedtem az ibm szutykokat a gépről, meg kipucoltam még pár dolgot, integration services fel, azóta is megy szépen.
Vmware-ba még nem konvertáltam fizikai gépet. -
válasz
gaborbol
üzenetére
Én pár éve, ha jól emlékszem még a workstation 6.0-val egy fizikai gépet (winxp) importáltam virtuálisba. Tökéletesen ment. Persze első indításkor csökkentett üzemmód, utána meg aktiválást kért. De megoldottam

Kvazár - Itt mindkettő hibátlanul megy - NAT beállítással. Az OS X 10.6 vmware tools nélkül is eléri az internetet. Egyedül a shared folderhez van valami osx-es iso.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest