- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Megpróbáltam a bátrak módszerét, de nem sikerült. Indításkor kaptam egy szép lila halált, azzal az indokkal, hogy a TAR-al valami nem oké. Kétszer futottam neki, tippre nem biztos, hogy a Total Commander meg a Windows jó eszközkészlet volt erre... Aztán nem akartam ezen nagyon pörögni és inkább újrahúztam az ESXI-t.
-
Így van. A webes felületen a Devices résznél nincs is ott a pendrive. Mikor bekapcsoltam a passtrough-t, akkor kellett neki egy restart. A módosítást még lementette, de bármi amit utána módosítani már nem történik meg mert elveszíti a system disket. Másik gyanús rész az volt mikor maintenance módba tettem majd restart után nem abban indult el...
Nagyon nem akartam sokat tökölni vele. Szóval lehet ránézek a pendrive-ra, de ha nem látom a fényt pár percen belül akkor inkább reinstall mert az még kézi konfiggal is gyorsan megvan.
Viszont mostanában gondolkodtam raja, hogy áttenném pendriveról SSD-re. Viszont ha később átadnám a SATA vezérlőt akkor ott is ugyanez lenne? Úgy sejtem igen... Mert ugyanaz történik, csak arra vagyok kíváncsi van-e különbség SATA és USB kezelés között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Marathon (2025)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Milyen házat vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest