Hirdetés
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lehet hogy java plugin kell neki? Más böngészővel próbáltad? Ennek tényleg nulla köze van a vmwarehez, az egyetlen dolog ami itt képbe jöhet az az, hogy van e neted a vm-en belül vagy nincs. De mivel van, így a vmware oldali hibakeresést el is felejtheted. Úgyhogy ezt a hsz-t én már inkább off-nak jelöltem.
Billentyűzetet nem tudom, nálam mindig jó volt, sima magyar bill-el megy vmwareben windows alatt az apple usb keyboard. Mondjuk én osx alatt is a normál PC-s hun keymap-et használom, felesleges önszopatásnak éreztem az apple féle kiosztást megtanulni/megszokni. Lehet hogy nálam ezért nem volt ezzel gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest