- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
nekem ugyanezzel a vmware-rel 10.1-es mandrake alatt volt gondom, h mindig amikor bekapcsoltam a gépet minden indításnál ez mondta, lefuttattam a vmware-config-ot aztán ment minden szépen ,csak idegesítő volt h mindne indításnál meg kellett csinálni.... a 10.0-val megy rendesen....
CSAK, az lenne a gondom hogy:
szóval: 4.5.2-es vmware-t használok, és szaggat rajta a win98, (egyébként a ME és 2000 is), legalább is lassan jönnek elő a menuk, intéző stb... és ha teljesképernyőre veszem akkor +bolondul. nem látom az egeret, meg magától megy az egér össze vissza, meg kib*szottul belassul. Újratalapítettem rá a win98-at (mivel azt hittem h ugy jó lesz, mert eddig osztálytárasam lelepített oprendszerét használtam,de szaggatott meg lassu volt) de nem értem el vele semmit, ugyanugy szagatott meg lassu volt. Volt oszt. társamnak a 98, Me, 2000, mellett XP is és kipróáltam h hogy megy, csodák csodájára ''tökéletesen'' (már amennyire a winfos tökéletes) ment, nem szaggatott(mondjuk indításkor meg leálláskor kicsit furcsa a a hangja de mind1) teljesképernyőben is ment. felraktam a Caesar III-at és jáccottam,
ez hogy van ? miért csak az xp megy rendesen a vmware alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest