Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
babszon
üzenetére
Én is felkaptam erre a fejem. Szerintem a Centos nagyon rég kihullott már mindenhol, 2021-ben kaszálták el, maintenance updateket kap idén júniusig (és ezt akkor jelentették be, szóval ha használták is valahol még, volt már idő bőven kivezetni). Én utoljára enterprise termékben vmware appliancekben láttam, még a Photon előtt, nagyon régen. Melyik HPE storage-ban van (volt?) Centos amúgy?
Egyébként mivel opensource, nyilván mindenki azt csinál vele amit akar, megfelelő stábbal, meg pénzzel lehet bele backportolgatni a dolgokat, meg talpon tartani, csak akkor az már nem is Centos, meg hát eleve minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DJI topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest