Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
bmw320d4
üzenetére
Kicsit meg vagyok lőve ezzel a setup-al.
Egy Dell T430-as meg egy Dell R330-as szerver. Broadcom 5720-as hálókártyák.
Legfrisebb Dell ESXi 7.0 U1 image rajtuk, pár VM-et migráltam rá hyper-v-ről.
Semmi komplex cucc, egy management / computer VLAN meg két másik VLAN amin egyéb cuccok vannak.
Huawei S1720-as switch-ek, hálókártyák aktív / passive módban vannak.A vmotion meg bármilyen hálózati dolog mocsok lassú, elér max 150Mbit-et és atom latency jön mindenfelé. Ha átraktam a vMotion-t egy másik VLAN-ra akkor is.
A veeam mentés egy iSCSI-n csatlakoztatott Synology NAS-re, ezt ha elindítom akkor is ugyanez a helyzet mint a vMotion-nál, max 150Mbit, magas latency.
Ötletek, hogy mi lehet? Hyper-Vn előtte nem volt ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest