Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Nő az eSIM-ek iránti igény
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
Nekem is lenne 1 vmware kérdésem.
Igaz, a wines változathoz, ide meg úgy látom, linuxosok írnak, de hátha...
Hogyan lehet elérni, hogy amikor host rendszerbeli partíciót nevezünk ki virtuális gépbeli merevlemeznek, akkor arra ténylegesen írni is lehessen? Mármint azonnal és fizikailag, ami a hostból is látszik.
Paraméterek: VMware Workstation 5.0, host: WinXP, guest: Win98, fájlrendszer: FAT32 partíció, guestben merevlemezként felvéve, Independent/Persistent beállítással. Utóbbi -ha jól értem- azt jelenti hogy ide a virtuális gép direktben kellene hogy írjon, és az ott is marad a merevlemezen.
Tapasztalat: leginkább a csillagok állásától függ, mikor látszik a host oprendszer felől az ide írt adat
Olyan abszurditást sikerült előidézni pl, mint: a virtuális gépen létrehozok egy fájlt ezen a ''közös'' partíción, utána virtuális gép shutdown. Újraindítás után a következő sessionben a fájl megint látszik a virtuális gépből, (tehát valaminek valahová képződnie kellett fizikailag) de közben a host oprendszerből nem látszik semmi, sem előbb, sem utóbb, sem közben. Vagy: eleinte látszanak az előző sessiönben létrehozott fájlok a hostból is, de később, 1-2 guest-beli lemezművelet után már nem. Vagy, eleinte a guest oprendszer látja a saját maga által létrehozott fájlt, de később már nem tudja olvasni. (file read error) Eleinte arra gyanakodtam: csak azt nem szereti, ha a hostban fel van mountolva a ''közös'' partíció, mert amikor először ránézek a host felől a partícióra, mindig a valóságra hasonlító állapot látszik. De nem, leginkább sehogy se működik.
Nem tudom elhinni, hogy a WMware Inc. ekkor hulladék bughalmaz sw-t kiad.
Tehát valamit én kell rosszul csináljak, de mit?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung kuponkunyeráló
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs