Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz _Horka_ #66984 üzenetére
Tényleg jobban járnál az 5900X-szel, mint új hűtéssel, ahogy abridabri és KAMELOT is írja.
Főleg azért, mert az várhatóan már csak egy szériát fog megélni az AM4 socket és ki tudja melyik gyártó ad majd új felfogató készletet a cpu blokkjához.
Ha lenne már kész épített vízhűtésed is határeset lenne.üdv.: Boldog Ferenc
-
aktív tag
válasz _Horka_ #66984 üzenetére
7.Szerelvények. Leakbizosnak azt mondanám mi nem forgatható. Pl: sima 10/12.7(13) puha csőhöz kompressziós fittingeket. Simán jó aliexpress-ről barrow,Bykski,freezemod vagy nézel használtan itt az aprón.
6. Ebből ha jólemlékszem EK PrimoChill volt hosszútávon az ajánlott. Próbára jó parkitkeres/obis is.
5. Olcsó tartályok mind acryl - ből vannak. Nagyon „no name”-t ne vegyél, de barrow,Bykski,freezemod itt is jó + alphacool ,Phobya
4. DDC is jó lehet , ha vga nem lesz vizezve felesleges szerintem a D5. Ez a legsarkalatosabb pontja. Érdemes minőségit venni. Szokott fent lenni itt aprón, de sajnos elég kapósak. Ha nagyon spórolni akarsz barrow,Bykski, de ezekről 1-2 éves tapasztalatok vannak.
3. Szigorúan mindennek rézből kell lennie, vagy műanyag, nyilván nikkelezett réz is jó. De alumíniumot messziről kell kerülni. Elektrokémia folyamat indul meg eszik egymást.
2. Ami neked elfér , csak réz, sűrű vagy vékony mi miben jobb azt majd itt valaki kiegészíti. Nekem csak ritka lamellás 45mm vastagok vannak. alphacool, de volt nálam Phobya, EK (itt vigyázni kell mert nem metrikus menetek vannak benne) No name, Magicool G2 Slim Radiator, nekem nem volt gondom 1ikel sem.
1. Nézni kell tesztet nagy sokféle van.
+ mindenképp raknék bele szűrőt, illetve hőmérőt(fontos tudni hány fokos a víz, ventilátor beállításhoz nagy segítség). Kezdésnek gyógyszertárban kapható, szűrt, tisztított víz mehet bele 1-2 hónapig nekem is azzal ment amig teszteltem. Utána ek cryofuel clear premix ezzel még talán nem faragott rá senki. Illetve első feltöltés előtt valakitől kell kérned leak tesztert, amivel tudod nyomás próbázni a rendszert.
+ elsőre biztosan nem lesz tökéletes, még 1x tuti át fogod építeni, illetve 1-2 plusz fittinget érdemes venni tartalékban. Továbbá át kell gondolni mi hol lesz ,mert 1db fittinget nem igazán éri meg venni sehonnan sem....
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest