Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
janos666 #27461 üzenetére
Fincsi mindkettő.
Sajnos én nem nagyon válogathatok majd, mert csak az EK csinál blokkot a Gainward és Palit egyedi NYÁK-jához....
szerk.: nem tudja valaki, hogy jobb-e a nikkelezett hasú blokk, mint a sima acetal-os (nem tudom a magyar nevét) -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
janos666 #27421 üzenetére
Az nem érdekel, hogy mennyit ér majd a GTX januárra, mert ha közeljövőben valami hardvert cserélek (ami nem túl valószínű) akkor az biztos nem a VGA lesz, tehát ez a kártya engem évekre fog kiszolgálni, nem tervezem a váltását.
Csak egy alkatrész lesz amit máshonnan veszek az a pumpa az OC-től, de majd kiderül, hogy januárban is olcsóbban adják e.Más rész meg még nincs, bár ez a kérdés sem érint engem a lejebb írtak miatt.
Tehát nem párhuzamosítani akarok, hanem az a T elágazás a "tartályom" miatt kell, mivel az egy csődarab lesz, azért van is a listában egy dugasz, hogy majd lezárjam, szóval a hozzászólásod többi része már nem érint. -
Cthulhu Dawn
őstag
Na, összeállítottam jövendőbeli vízhűtésem, amiről egészen januárig álmodozok. Tehát ez lenne az. Várok ötleteket/javaslatokat vagy bármit amivel jobban járok.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #27391 üzenetére
Közben megtaláltam...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Érdemes inkább a drágább tömlőt (Tygon) venni, mint egy olcsót? Csak mivel ez lesz az első vízhűtésem nem akarok szarakodni itt elrepedt/fáradt/tört csövekkel, főleg ha még meg is reped. (az egy vízhűtés kálváriája írás után meg főleg nem akarok a csöveken kívül vizet látni
)
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
GhostWalker #27345 üzenetére
Én speciel csak ezt a külföldi webshop-ot ismerem, mivel nemrég óta foglalkoztat a vízhűtés, de igen, azért rendelek majd külföldöl mert olcsóbb, másrészt meg nagyobb a választék.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Mégegy kérdés:a jövendőbeli vízhűtésem a CPU-t VGA-t hűti majd és ezt egy tripla vagy dupla+dupla később vagy szimpla (majd eldől) radival, ehhez milyen szivattyú lenne elég? Egyelőre ezt néztem ki, de van ennek egy 420l/h-ás változata is ami azért olcsóbb is, mert már így is elég drága lesz a rendszer. Mit gondoltok ezekről, elég lenne (ha igen inkább melyiket) vagy vannak ennél ilyen árban jobbak is?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #27295 üzenetére
Valaki erre?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Amúgy egyelőre egy Antec 902 típusú házat tervezek, ha valakinek esetleg van ötlete, hogy hova tegyek ebbe még egy szimplát, vagy tud vízre alkalmasabb házat 35 K környékén azt szívesen meghallgatom.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #27284 üzenetére
Valaki erre valamit?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát nem is tudom. A Thermochill radi és 2 olcsóbb között nincs olyan nagy különbség árban (főleg, hogy ha már ekkora értékben rakok össze vízhűtést már mindegy), másrészt meg Thermochill radi több, mint 2x olyan nehéz és vastag, mint az olcsóbbak. A szendvics dolog meg azért nem tetszik, mert lehet nem véletlen nem látni sok helyen ilyen megoldást. Kb.: fél év múlva jön össze a pénzmag vízre, de jobb már most készülődni, megkeresni a kérdésekre a választ.
De most a legnagyobb kérdés a radi dolog, mert a többi alkatrésszel nem vagyok gondban. De amit már kérdeztem egyszer: (egyelőre) elég lenne ez a Thermochill duplaradi 4 ventivel a konfigomra?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hello!
Házvásárlás előtt állok, de mivel tervezek vízhűtést ezért elég fontos az is, hogy elférjen benne egy rendszer. A vízhűtésnek majd egy Kentsfield magos q6600 procit és egy 55 nm-es GTX 260-at kéne majd hűvösön tartania. Eddig úgy terveztem, hogy dupla+szimpla radi, de a nekem tetsző házakban csak dupla férne el belül jó helyen (elöl) szimpla már csak kívülre azt pedig annyira nem szeretném. A kérdésem pedig az lenne, hogy ez a Thermochill duplaradi 4 12-es ventivel elbírná e a rendszeremet? Úgy hallottam, hogy ez a legjobb radi a kategóriájában ami a vastagságát meg a súlyát elnézve nem is furcsa.
Aktív témák
Hirdetés
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest