Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
syckaloz
aktív tag
-
syckaloz
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #17143 üzenetére
Hááát, 1-2 üveg finlandiára biztosan szükségem lenne , pontosabban 1.5-re
. Na jó, akkor tegyük fel, hogy feltesszük a radit a gép tetejére. Esztétikusan meg lehet valósítani?
-
syckaloz
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #17136 üzenetére
Tehát sok jó nem sülne ki a belső radiból?
És a Black ICE Xtreme GT M80 és a Black ICE Xtreme GT M160 radik együtt 1 rendszerben, mennyire hatékonyak? Mert ezeket el tudnám helyezni a gépben, azthiszem.
-
syckaloz
aktív tag
Megpróbáltam lerajzolni, hogyan - hova képzelem el a radit, íme:
vélemény
-
syckaloz
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #17111 üzenetére
Van választék bőven, és az van, hogy fogalmam sincsen, hogy miket érdemes összeválogatni. A másik nagy probléma a radi elhelyezése. Jólenne valahogy úgy megoldani, hogy ne látszódjon a radi. Ebbe nekem még az is belefér, hogy kicsit szétvagdosom a házam. Egyébként a vizezést úgy szeptember közepére tervezem.
-
syckaloz
aktív tag
válasz
Oibacsi #17104 üzenetére
Értem, tehát akkor ez ilyen 'teszkógazdaságos' vízhűtés gyakorlatilag.
Magyarul ha vzet akarok tenni a gépbe, akkor 80 alatt nem úszom meg
Tervezek még egy x2-est a masinába. Láttam külföldön EK blokkokat X2-esre itt, jónak tűnik. Az árával kapcsolatban van bárkinek vmi információja?
-
syckaloz
aktív tag
Sziasztok!
Egy gagyi kérdésem lenne: van ez a Thermaltake 780e CL beépíthető vízhűtés. Azt szeretném tudni, hogy szerintetek a procin kívül mást is képes lehűteni, netán az egész rendszert? Adatlapomon lévő cuccokat kellene 'levizelni'
Előre is köszi a választ.
-
syckaloz
aktív tag
válasz
yakuza.tora #13136 üzenetére
a #13133-ra értettem
Miért, szerinted mennyire fog lemenni az X2 ára? Mert most ugye kábé 80 körül van.
-
syckaloz
aktív tag
válasz
yakuza.tora #13132 üzenetére
hopsz, 2x, szar net
-
syckaloz
aktív tag
válasz
yakuza.tora #13132 üzenetére
Úgy terveztem hogy ugye most 38 körül kapni 3870et, így veszek még1et, és CFben elmuzsikálnak majd 2-3 évig szépen. Ha ki tud szolgálni addíg, akkor már megérte.
-
syckaloz
aktív tag
válasz
yakuza.tora #13125 üzenetére
Ok.
Azért 1-2 venti lenne benne mindenképpen, azzal szerintem nem lenne gond.Csak radeonokra mindenképpen akarok tenni hűtést, mert cf esetén közel vannak egymáshoz és melegítenék egymást mint a bu..k
-
syckaloz
aktív tag
válasz
jenei92 #13121 üzenetére
Igen, lufttal már nem nagyon lehet 4ghz fölött hűteni a 8200-est. De nem is ez a baj, hanem, hogy a radeon(nemsokára ok
) hangosak. Mellesleg, ha vízzel hűtteném őket, akkor több tuningpotenciál lenne bennük. Az úgy buta elképzelés hogy cpu blokk + vga blokkok lennének és hozzá a kötelező dolgok. Híd blokkok mennyire hanyagolhatóak el, mert az alaplap (talán a hőcsöveknek köszönhetően) 30fok főlé sohasem ment még. Hm?
-
syckaloz
aktív tag
válasz
yakuza.tora #13119 üzenetére
Köszi szépen a választ. 81 ha jólszámoltam?
Nemsemmi
-
syckaloz
aktív tag
Üdv Tisztelt Fórumlakók!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Van egy konfigom [lásd cuccok..] és szeretnék rá vízhűtést, viszont nemtudom hogy mit honna mennyiért szerezzek be. Az lenne a kérésem, hogy össze tudnátok állítani egy listát az alkatrészekből és hogy kb. mennyibe lenne a teljes rendszer. Előre is köszönöm annak, aki aki veszi a fáradtságot
.
syc
Aktív témák
Hirdetés
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest