Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Ch4os
aktív tag
Itt a PH-n is árulnak hővezető ragasztószalagot.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mostanság vannak próbálkozások,és XS-en láttam már GPU-only hűtéseket. Azt viszont nem tudom, hogy működött...
Elviekben ha odaraksz egy 12es ventit kis fordulaton is akár akkor elégnek kell lennie.
De azért szerintem jóval jobb és elegánsabb megoldás egy full-cover blokkBalika: Ellenőrnek hittek? Simán elhiszem! Pont olyan ellenőr kinézeted van
-
tsar
aktív tag
-
Nyugdíjas
nagyúr
Fogsz találni szerintem,ha végignyálazod. De szerintem ezek a túlzások nem épp követendő példák. A 4db D5az konkrétan volt valaki gépében. Na annak mi értelme
-
rob210
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát ha ragasztva vagyon akkor nincs min csodálkozni
Innentől egyértelmű a történet.
ocsesz:
Az ilyen langyos,meg kézmeleg dolgokkal meg né viccőjünk már.
Mérj vizhőfokot,aztán akkor kiderül. POntos mérésekkel megyünk valamire...És télleg! Nem hagytad rajta a fóliát? Én is nem egy ilyen esettel találkoztam már...
-
rob210
nagyúr
-
Bivaly
tag
Akkor az biztos, hogy ott valamilyen defekt lesz a rendszerben. Havonta fél deci fogyás az kibeba@ul sok.
Ez persze csak akkor igaz, ha nem egy frissen összerakott, tökéletlenül lelégtelenített rendszerről van szó. (De sztem ez a fogyás, amit megadtál még ekor is sok lenne.)
Nekem anno likas volt a radiátorom (átbaszott, aki eladta (f*ck)) de a likas radiátorból is csak havonta 5-6 milliliter fogyott. Aztán, miután befoltoztam a radit, már nem fogyott semmi a systemből. (Tényleg, ez eladó ez a befoltozott radiátor.)
-
tomyoy
senior tag
hát ha nem csal a hőmérőm ma pl -6,8 at mért-nem árnyékba- a két vízcső a homlokfalnál (kívülröl) van fölvezetve a padlástérbe 2 db 16 os(3.5m) csőbe
ami még nincs bevakolva ..mert ugye fagy és ledobja
de ez már nagyon off......sztem ott a kis keresztmetszet miatt kicsit bekásásodik reggelre
de lehet csak még nem elegyedett el kellőképpen a fagyállóval....
-
KTompi
aktív tag
OFF:
350D topic indexen, ha jól sejtem?
(KTTech néven vagyok ott)
ON:
A nagytorony szállításához a kerekes szerkezet már beszerzés alatt van... a gond, hogy tömegközlekedésen kell általában 200km-t cipelnem... igaz évente csak pár alkalommal
Egyébként most is szenvedés az átépítés, ezért amikor csak lehet, hanyagolom... de a kisebbik házat még tudom szállítani segédeszközök nélkül. -
WildDaemon
aktív tag
Y-al hogy alakulna ez a kép?
Illetve ha bele jön VGA Blokk is akkor mi változik?
MOD: én azon gondolkoztam, hogy szétválasztanám az ágat radiátortól egy Y-al és azt ha mindent hűtök akkor az egyik ágat még 2 felé igy a kétszeresen leágazott ág egyik felét a VGA-ra tenném amásik ágat az alaplapra igyet-SB-NB ezeket Y-al közösítve a másik ágat közvetlenül a CPU-ra tenném így kb egyforma hűtést eredményezne minden ág igy a két összejött ágat egyesítve be a kiegyenlítőbe azt a pumpába mejd vissza a radiátorba.
Mondjátok hol cseszem el így a rendszert.?
-
WildDaemon
aktív tag
Kösz isten! és te teremted meg ugye?
vizhűtésben nem vagyok járatos azért mertem megkérdezni, hogy mit mivel kell ilyen blokkokinál összekötni mert gondolom nem sorba kötöd őket amire a 4. blokkhoz ér a víz addigra felmelegszik és nem lesz hűtőteljesítménye. Gondolom én de világosíts fel ha tévedek.
Ezért mertem megkérdezni, hogy mit mivel kel egybecsövezni milyen és hány darab Y-al vagy mit tudom én!
Gondolom azért van a vízhűtéses topik, hogy ilyeneket megkérdezhessünk megfelelhessünk!
-
redraven85
tag
-
redraven85
tag
Akkor majd csinálsz egy ilyet :
Lehet egybe kiteket venni...és ahogy néztem nemis olyan vészes az áruk.A videokártyámra 3X többet költök
Amúgy már az asus X38 as lapon is kivan alakítva a vízhűtéses heat pipa...szóval elöbb utóbb mindegyiken olyan lesz a jövőben.Legalábbis nagyon afelé tartunk
-
törölt tag
-
Ch4os
aktív tag
Akkor mégis igaz ez a tartályról:
Lehet, hogy hihetetlen, aki nem hisz járjon utána, de a tartály a rendszer legalsó pontján is lehet és még akkor sem folyik ki belőle a folyadék, ha nincs rajta a lezáró kupak. Ugyanis a rendszer a többi részén teljesen zárt és míg a tartály két csöve a tartály vízszintje alatt van, addig nem folyik ki a rendszerből a folyadék. Hiába vannak magasabb pontjai a rendszernek! Ismételten mondom, amíg zárt a rendszer abban az értelemben, hogy a tartály kivételével a környezeti levegővel sehol nem érintkezik a víz, addig a tartályból a fizika törvényei miatt akkor sem folyik ki a víz, ha le van véve a kupakja!!!Forrás:
tuningnet.hu
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest