Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
oalex
senior tag
válasz
tomika873 #4339 üzenetére
lol. Én már nem birtam kivárni
, majd legközelebb beleéppítem (Déli híd amugy is hiányzik, mert nem volt jó rá az EK block, de már Eddyvel le leveleztem és modosítani fogja a méreteket.
Ezekszerint még nem küldtétek el a kezelésre?
Azt hittem a héten már elvihető
Szóljatok ha kész van, mert akkor majd átveszem.
-
oalex
senior tag
válasz
tomika873 #3963 üzenetére
Tomika, tudom, hogy még egy ilyet is szeretnél nekem csinálni.
Ez úgye az NB, Csak az a baj, hogy azon kivűl, hogy ez is tuti M3-as több méretett nem tudok.
Na migyárt körül nézek, hátha találok valami ter rajzott. Végül is csak egy tégla kell, Csak a lyukak elhelyezésével van a kérdés
-
oalex
senior tag
válasz
tomika873 #3847 üzenetére
Nem gond ha elszúrod, nem kell fizetni, majd csak ki tekerem a nyakad, ozt csá.
De most komolyan, ha elromlik, hát elromlik. Mást úgysem nagyon tudnék vele csinálni. Vissza nem veszik.
Az ilyeneket nem kapkodják az apron. Meg néhány ezer ft al igazán nem vagyok előrébb.
Én bizom benne, de ha tönkre akarod b...szni, ám legyen.A terv tök jó. Egyébként így néz ki csupaszon.
Már csak azért kell szorítani, hogy jók legyenek a méretek amiket adtam. Vagy van más forrásod ezt megerösíteni. Nézek útánna? Itt végülis a vastagság nem igazán érdekes, csak a lyukak egymáshoz képesti távolsága.
-
oalex
senior tag
válasz
tomika873 #3814 üzenetére
Tényleg ha már itt vagy tomi:
Az történ, hogy nagy kapkodésban rendeltem egy ílyet (EK Water Blocks EK-ASUS NB/SB 1 Acetal):
Mert úgye rá nézésre passzolt a SB-re az ASUS MAXIMUS FORMULA-n
De mint utolag ki derült, nem azonos a csavar lyuk távolsád (keresztbe):
a lapon 55.64mm
a block-on pedig 53mmTudnál vele mit kezdeni át alakitás szinten az a 2.x mm nem lehet olyan durva, hogy kisseb furással ne lehessen korigálni/tágitani. Nem? Mert már sajnos meg rendeltem és úton van.
Egéybként az EK szerinti gyári megoldás és helyes block a EK NB/SB ASUS 3 lenne. De tiszta gáz a, már csak a felhelyezés is, arrol nem is beszélve, hogy nekem a VGA-m rá logna az egyik csatira, így nem tudnám a csövet sem rá kötni. Lásd:
Továbbá az alábbi alapján tudnál nekem a Mosfet-alá is késziteni backplate-et (értelem szerüen 2db-ot):
/remélem jók a méretek/
-
lpc
tag
válasz
tomika873 #3621 üzenetére
Írhatnál kicsit bővebben a mögötted álló gyártó kapacitásról (rejtett önreklám
) :
- milyen gépen, mit , mennyiért?
- csak a meglévők, vagy lesznek újdonságok?
- esetleg egyedi tervek alapján vállasz gyártást...backplateről: miért pont 5-ös alu? Nem tudom mennyire necces ha a helyére beszereled. pl: KO33-ból (vagy más rozsdamentes acélból) 3mm is elég lenne bőven. (bár ez meg eléggé szerszámgyilkos...)
Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest