Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #3526 üzenetére
tomika: igen
és nagyon jó cucc, shteer kollégánál még fogok jelentkezni a "szolgálataidra" ha lehetséges
szacsee: alu, csak nagyon becsillogott a vakutól
btw nem feltétlen lesz jobb attól ha nagyobb radid van de rákötsz kismillio dolgot, de várjuk kiváncsian
neked is high flow lesz?
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
naja, de ugy voltam vele, mivel csak procin lesz, hütő teljesitménybe nem szol bele hogy milyet veszek (megerősitették nálam vizagyubbak is
) szóval olcsoság és kompaktság miatt vettem ezt, de teljesen egyetértek azzal amit mondasz, az ilyen koolance meg asetek házra rakhato kis vizes boxoktól hányok
-
Achill3uS
nagyúr
hehe, Nyugdijas engem felkészitett, h jo pumpa lesz az meg minden csak ne szedjem szét
hydor még rémlik nekem a régi időkből, kerepelt eresztett (legalábbis az enyim) össze se hasonlitható az x2o-val szvsz, pedig aztán ez se egy nagy szám... igazából egy d5 lenne jo, ami anno volt nekem, a müanyagházas, csak t-line nagyon nem jött be, aztán ahhoz is még tartály, épp az egész kompaktságát vesztem el, ami nagyon bejön, h ideteszem odateszem
-
Achill3uS
nagyúr
van rá 1-2 ötletem, de most gyorsnak kellett lennem, fogtam kitágitottam a csövet, és ráhuztam a gyári csonk menetére (ami asszem 10/8), mert ugye annak nyulik le az alsó "szája" a szivattyuig, szóval ezután kötegeltem, és kész, a másik csati sima highflow, nem hinném h ez olyan sokat jelentene nálam, 3-4 blokkal persze már kapásból nem ezt a pumpát küldeném...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #3440 üzenetére
nah, kész, viszont nemtom valami még nem az igazi...
E6850@4GHz 1.54v prime 63 fokosak a magok, ez kb 7 fokkal jobb az ultra120ex-nél, ennél kicsit többet vártam volna...rendszer:
cpublokk: d-tek fuzion
pumpa: xspc x2o
radi: black ice gtx 240
+ sallang, tudom lehetett volna jobb pumpát venni ect, de valaki azt mondta nekem, hogy ezis bőven elég ha csak procira akarok egy ilyen kis komplett dolgot -
Achill3uS
nagyúr
hogy miért mindig akkor jut eszembe h mennyire utálom a vizhütést amikor már megvan
ha müködik és teszi a dolgát oké, de azthiszem rájöttem h ennek a szerelésénél nem utálok semmit jobban... kimondhatom, rohadtul türelmetlen vagyok
na maj nemsokára képek meg 1-2 hőfok... -
Achill3uS
nagyúr
holnap összeáll a vizem remélem (illetve ma
), képeket majd tolok fel, este teszt és összehasonlitás az ultra120ex-el
Nyugdijas: szép házad lett nekedis
de azért az a 2 tripla radi kemény
-
Achill3uS
nagyúr
fogtál már kézben 88GT-t és láttad a feteket? mert én használtam rajtuk ramsünit, és rohadtul nehéz feltapasztani őket, stabilan, azonkivül 1-1 ic-re nem is tudtam tenni, vannak ilyen nagyon picik amire a gyári még ráér, szóval sztem egy ilyen cucc nagyon is jó, és 1-2 ezer ft-ot nekem megér...
-
Achill3uS
nagyúr
shteer: [link] ilyet tudsz csináltatni 8800GT-re? mert akkor elég valami csak gpu-s blokk...
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Ukrajnai háború
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest