Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
FoBCRaistlin #25298 üzenetére
Nekem is zöld UV-s csöveim voltak, 4 évig bírták. Volt 2 db UV cső a gépben, UV lötyi a rendszerben, igaz nem nagy mennyiségben, alig vmicske.
A cső egy helyen magától hossz irányban megrepedt, és kifolyt a víz. Először azt gondoltam, biztos ott hibás volt a cső, vagy megtörtem, vagy vmi, de nem, más részen is megnéztem, és pici összenyomkodás után olyanok voltak a csövek, mint a chips.
Szépen repedeztek össze.
Mi ebből a tanulság? 4 év előtt a teljes csőrendszert cserélni, ha vmi gagyibb csövet használ az ember. Ezért vettem most vmi tuti-t, UV állót, és az UV fénycsöveket a gépemben messziről elfelejtem.
Amúgy asszem a kerti csöveknél is van olyan ami UV álló, meg ami nem. Ami nem az, az 4-5 év alatt ugyanúgy szétrepedezik a napon, mint az én csöveim a gépben az UV hatására.
Nekem ez a tapasztalatom a csövekkel.
Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hegesztés topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Képregény topik
- Ford topik
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest