- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Csak nehogy annyira legyen igaz/hatékony mint amennyire a Steve Jobst utánzó nénileány mindent is töredék energiából és idő alatt kimutató vérképelemzése.. Egyébiránt a lepisálni a bármit is 500 eurórért nyilván természetesebb, vegyük tehát.
-
L3zl13
nagyúr
Nem feltétlenül rossz dolog, de azért vannak data privacy aggályaim.
-
ROBOTER
addikt
Ciki lesz, amikor a gyermek a szombati buli után vasárnap reggel levizeli, és kábítószerre utaló adatok jelennek meg a szülők telefonján...
-
Mercel
senior tag
Szerintem tök menő és hasznos cuccz amit elég ritkán mondok az újgenerációs okos"eszközökre .
Amúgy elég sok lappangó vagy lesben álló egészségügyi problémát időben detektálhat a kütyü, úgyhogy nem értem a fanyalgást de ez mindegy is.
Mondjuk a használat módjára és az eszköz tisztán és rendbentartásába épp nincs kedvem belegondolni ..: )
-
szekra
addikt
Szűrő árára lennék kíváncsi, gondolom nem két fillér, főleg, hogy ilyen sűrűn cserélgetni kell.
-
David75
őstag
Na ez már okos eszköz, átmenne a PISA teszten is
-
peti85
senior tag
Jönnek a vizelhető (sic!) eszközök
-
rdt89
addikt
Minden vágyam volt, hogy a saját kis kütyüm mellékhatások nélkül levizelhessem
-
Ha figyelembe veszem az idősödő társadalmat, ez bizony innováció a javából!
Egy a gond. Az emelkedő elektronikai árakat figyelembe véve pont az a réteg nem fogja tudni kifizetés, akiknek mondjuk hasznot hozna az innen nyert eredmény. -
strogov
senior tag
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Egy hipochondernek nincs szüksége ilyenre.
Az ára szerintem húzós. Ha a "patron" nem ennyire morcos akkor is cirka 200k HUF, hogy megmondja igyak vizet, vagy egyek több zöldséget. Egyedül a hormon szint lehet érdekes egyeseknek ... de azt hiszem az egyesek nem (csak) a megtermékenyülésre váró nők lesznek. Testépítők úgyis venni fogják mint a cukrot, hogy a többi hormon szintet nem mutatja csak az LH-t.
-
Mondjuk egy jól sikerült házibuli után lehet, hogy bedobja a törölközőt.
(elképzeltem, ahogy grillparty közben azt találhatjuk a history alapján, kinek mi baja van)
Nem azt mondom, hogy nem hasznos, de szerintem annak sokkal több értelme lenne, ha okos karkötőbe lenne integrálva pl a vércukorszint ellenőrzés.
-
7Heads Drago
veterán
Hu de jó. Már csak pont ez hiányzott.
-
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
És honnan tudja ki pisilt rá? Vicces lesz, amikor terhességet jelez egy férfinek.
-
Darth_Revan
veterán
Hipochonder közösség támogatásával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest