Vizeletelemző eszközt mutatott be a Withings

A U-Scan úgy néz ki, mint egy toalett frissítő, de illatosítás helyett a vizelet összetételét elemzi.

A Withings legújabb innovációja a U-Scan, ami konkrétan úgy néz ki, mint egy dizájnos és diszkrét toalett frissítő, a feladata viszont a vizelet elemzése. Az eszköz, a megfelelő elhelyezést követően érintésmentesen üzemel, elemzi a rákerülő mintát és különböző adatokkal szolgál a vizelet összetételére vonatkozóan. A U-Scan társalkalmazása nem csak megjeleníti és összegzi az adatokat, de az eredményeknek megfelelően tanácsokkal is ellátja a felhasználókat.


[+]

A U-Scan kétféle mintavételi egységgel lesz elérhető. A Nutri Balance megnevezésű kazetta a hidratáltságra és anyagcserefolyamatokra vonatkozó paramétereket figyeli, többek között a C-vitamin szintet és a vizeletben felbukkanó ketonok mennyiségét, ez utóbbi diabétesz esetén lehet különösen hasznos, a Cycle Sync pedig az első, hormonalapú non-invazív cikluselemző megoldása, amely a női hormonokat, pH értékeket és egyéb, a női ciklus szempontjából lényeges faktorokat analizálja.


[+]

A U-Scan lényege, hogy számos olyan tényezőt képes otthoni körülmények között vizsgálni, amelyekre eddig csak laboratóriumi körülmények között, illetve a mintával való potenciális érintkezéssel volt lehetőség. A U-Scan 2023 második negyedévében, elsőként Európában lép piacra 499,95 eurós tervezett fogyasztói áron. Az alapcsomag egy mintaelemző kazettát tartalmaz, amit három hónap után kell cserélni. A további kazetták egységárát egyelőre nem közölte a gyártó, de úgy tűnik, előfizetéses megoldásban is gondolkodnak.

Előzmények

Hirdetés