Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Headless

őstag

Sziasztok nagyon kezdő vagyok főleg c#-ban főleg az ilyen osztályok közötti mászkálásban az Githubon található repo-ból szeretnék tovább dolgozni konkrétan az elején elakadtam. [link]

Amit ő csinált az megy rendesen gond nélkül leforgott.

Az általa létrefohozott formon szeretnék a gombon egy onclick funkciót, amiben használnom kéne a TaskpaneIntegration-ben privátként definiált mSolidWorksApplication változót használni.

Probáltam szimplán publikussá tenni, de ez nem volt elegendő.

Remélem elegendő infót csatoltam a kérdéshez és azt is hogy tud valaki segíteni. :)

• Headless

őstag

Sziasztok!
    Csinálni szerettem volna egy knock klienst windowsra, sajnos abba a hibába ütköztem, hogy a windows sikertelen kapcsolódás esetén újraküldi a csomagot (újra próbálkozik) wireshark spurios retransmissionnak hívja. A knokcd szerver persze így nem a megfelelő port sorrendet kapja, és a szerver rossz kombinációt érzékel. Ezzel a baj, hogy nem támogat DNS címeket és nincs benne profil mentés, de valahogy nem tudtam kiszűrni hogy itt hogy oldják meg a kapcsolódást nah meg ez amúgyis c++.(sajnos elég kezd vagyok a témában).
    Jelenleg ezt csináltam, de ügye ez nem megfelelő. Mert többször próbálkozik.
    dns, és portnr termszetesen definiálva van helyesen korábban :)

Socket socket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    IAsyncResult result = socket.BeginConnect(dns, portnr, null, null);
    bool success = result.AsyncWaitHandle.WaitOne(1000, true);
    socket.Close();

korábban a TcpConnect()-el próbálkoztam de azzal már a form is befgyott, mert nem tudott csatlakozni.
    A kérdésem, hogy hogy lehetne megoldani, hogy ne próbálkozzon csak egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák