- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Sziasztok nagyon kezdő vagyok főleg c#-ban főleg az ilyen osztályok közötti mászkálásban az Githubon található repo-ból szeretnék tovább dolgozni konkrétan az elején elakadtam. [link]
Amit ő csinált az megy rendesen gond nélkül leforgott.
Az általa létrefohozott formon szeretnék a gombon egy onclick funkciót, amiben használnom kéne a TaskpaneIntegration-ben privátként definiált mSolidWorksApplication változót használni.
Probáltam szimplán publikussá tenni, de ez nem volt elegendő.
Remélem elegendő infót csatoltam a kérdéshez és azt is hogy tud valaki segíteni.
-
Headless
őstag
Sziasztok!
Csinálni szerettem volna egy knock klienst windowsra, sajnos abba a hibába ütköztem, hogy a windows sikertelen kapcsolódás esetén újraküldi a csomagot (újra próbálkozik) wireshark spurios retransmissionnak hívja. A knokcd szerver persze így nem a megfelelő port sorrendet kapja, és a szerver rossz kombinációt érzékel. Ezzel a baj, hogy nem támogat DNS címeket és nincs benne profil mentés, de valahogy nem tudtam kiszűrni hogy itt hogy oldják meg a kapcsolódást nah meg ez amúgyis c++.(sajnos elég kezd vagyok a témában).
Jelenleg ezt csináltam, de ügye ez nem megfelelő. Mert többször próbálkozik.
dns, és portnr termszetesen definiálva van helyesen korábbanSocket socket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
IAsyncResult result = socket.BeginConnect(dns, portnr, null, null);
bool success = result.AsyncWaitHandle.WaitOne(1000, true);
socket.Close();korábban a TcpConnect()-el próbálkoztam de azzal már a form is befgyott, mert nem tudott csatlakozni.
A kérdésem, hogy hogy lehetne megoldani, hogy ne próbálkozzon csak egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest