- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chipi333
csendes tag
Ahogy látom, ha ömlesztve van egy csomó adatom (mondjuk milliós nagyságrendben néztem) és nem érdekel a rendezhetőség, csak ki-be akarok olvasni és gyorsan elérni, akkor jó és tényleg gyors, de egyébként IList, ha rendezett kell és ha úgyis iterálni kell.
Most C# konkrétumot nem tudok mondai, de ha rendezettség és gyors random elérés is kell, arra vannak olyan adatszerkezetek amik egy rendezett struktúrában tárolják az adatokat (pl vmilyen fa), és emellett tartanak egy hash táblát is hozzá. Javában biztosan van ilyen, és hát gondolom a .net frameworkből sem maradt ki
-
Chipi333
csendes tag
válasz
Jhonny06 #3153 üzenetére
Tehát ha jólértem a stepHappenedben benne van a pálya.
Na ezek után te végignézed azt a sort, oszlopot ahova a lépés történt éppen, plusz az átlókat. De minden poíciót a game.Choice-al hasonlítasz össze... A másik játékossal nem foglalkozol -> esélyed sincs kideríteni, hogy vele mi van.
Game.choice helyett használd a game.StepHappened[x,y]-t, már ha jól sejtem hogy az x,y az utolsó lépés koordinátái. -
Chipi333
csendes tag
válasz
Neil Watts #2893 üzenetére
Amikor indítod a ciklust akkor i és elemszam is 0, szóval nem lépsz be a ciklusba(egyenlőek => i<elemszam = false). Ráadásul utána minden iterációban mind2t növelnéd, ez így sehogy se jó.
for (int i = 0; i < BeNevek.Length; i++) - szerintem itt inkább ezt akarod csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest