- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chipi333
csendes tag
Ahogy látom, ha ömlesztve van egy csomó adatom (mondjuk milliós nagyságrendben néztem) és nem érdekel a rendezhetőség, csak ki-be akarok olvasni és gyorsan elérni, akkor jó és tényleg gyors, de egyébként IList, ha rendezett kell és ha úgyis iterálni kell.
Most C# konkrétumot nem tudok mondai, de ha rendezettség és gyors random elérés is kell, arra vannak olyan adatszerkezetek amik egy rendezett struktúrában tárolják az adatokat (pl vmilyen fa), és emellett tartanak egy hash táblát is hozzá. Javában biztosan van ilyen, és hát gondolom a .net frameworkből sem maradt ki
-
Chipi333
csendes tag
válasz
Jhonny06 #3153 üzenetére
Tehát ha jólértem a stepHappenedben benne van a pálya.
Na ezek után te végignézed azt a sort, oszlopot ahova a lépés történt éppen, plusz az átlókat. De minden poíciót a game.Choice-al hasonlítasz össze... A másik játékossal nem foglalkozol -> esélyed sincs kideríteni, hogy vele mi van.
Game.choice helyett használd a game.StepHappened[x,y]-t, már ha jól sejtem hogy az x,y az utolsó lépés koordinátái. -
Chipi333
csendes tag
válasz
Neil Watts #2893 üzenetére
Amikor indítod a ciklust akkor i és elemszam is 0, szóval nem lépsz be a ciklusba(egyenlőek => i<elemszam = false). Ráadásul utána minden iterációban mind2t növelnéd, ez így sehogy se jó.
for (int i = 0; i < BeNevek.Length; i++) - szerintem itt inkább ezt akarod csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest