- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadrienn
csendes tag
Kedves Cucka!
Már ne is haragudj, de attól, hogy Zsuzsi20-nak is akkora kell leadni a dolgokat mint nekem, nem jelenti azt, hogy ismerjük egymást, és, hogy ugyanannak a tanárnak az agyszüleménye!!! Vagyis gőzöm sincs arról ki az a Zsuzsi20, egyébként. Már említettem korábban, hogy nem akarok programozó lenni, nem tehetek arról, hogy ilyet is tanítanak. Attól még másból lehetek jó, hogy ehhez nem értek.
Azért mertem erre a fórumra írni mert a korábbi fórumhozzászólásokat olvasgattam, és elég sokan nagylelkűen segítettek másoknak, és bíztam abba, h nekem is fognak. De hát, erről ennyit! Minden esetre köszönöm annak, aki megpróbál segíteni nekem.De már nincs szükségem a segítségedre, mert ma vizsgáztam belőle és sikeresen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Alkoholista nevelde
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest