- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
Nálam ez jól rakja ki. Vagy már rosszúl tárolod le, de akkor csak megnézed egy szerkesztővel, hogy milyen kódolásba raktad.
Igen megnéztem és rendben van.
Kipróbáltam hogy létrehoztam új html fájl, és beleillesztettem a program által létrehozottból kimásolt kódot és úgy tökéletesen működött.
Próbáltam hogy beállítottam a karakterkészletet is (iso-8859-1), de így sem jó.
Nagyon érdekes, hogy ha szerkeztővel csinálok egy html fájlt akkor minden ok, de ha a programmal csináltatom meg, ami végülis ugyanazt csinálja amit én, csak egy részét változóból szedi ki.
Ami még érdekes, hogy a program által létrehozott kód teljesen megegyezik az általam létrehozottal. Mégsem jó a böngészőben, csak ami szerkeztőben készült.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest