Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Igazából a tanárom egy s*ggfej, 64 éves, sok mindent ő sem tud, az okosabb diákok magyaráznak néha neki el dolgokat.. Látszik rajta, hogy nagyon elege van már a munkájából, az az igazi zsémbes öregember
Ráadásul ha merek kérdezni valamit én vagyok a hülye, hogy nem tudom mi van, de persze, ha a "kedvencei" kérdeznek valami baromságot akkor mosolyogva mondja nekik..Objektumokról nem esett még szó, nem csinálunk olyan bonyolult feladatokat, nagyjából megvan, hogy mit csinálnak, meg hogy mik azok. (Mivel a Webszerkesztést (ASP.NET, JS) magamtól viszonylag "kitanultam", ott használom is őket, de Win desktopban még sosem foglalkoztam velük komolyabban)
Tehát tudom, hogy mik azok, de nem ismerem őket annyira.Az órai feladatok nagy része txt fájlból olvasás és DataGridView-ben történő megjelenítésük körül forog, nem rég mentük kicsit bele a metódusokba. Ja, ráadásul a mintafeladatok (általában) Delphi-ben vannak írva, mikor C#-ot tanulunk.
Köszönöm, public-kal szépen megy

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul ha merek kérdezni valamit én vagyok a hülye, hogy nem tudom mi van, de persze, ha a "kedvencei" kérdeznek valami baromságot akkor mosolyogva mondja nekik..