Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #2346 üzenetére
Csináltam sima MVC 3-as tutorial-okat, és ott gond nélkül ment az egész. Code-first/Model-first/Database-fist megoldásokat is már átlátom.
De amikor az itt használt megoldásokat akartam, Orchard alatt megoldani, akkor vagy egy sor sárga halált kaptam, vagy a View-ban semmi nem jelent meg.Mondjuk engem eleve megzavart,hogy a "klasszikus" MVC felépítés mellett az Orchard-os srácok bedobtak egy ilyen Driver nevezetű valamit, amire azt írják lényegében Controller funkciói vannak...szóval ez is kicsit zavaros.
A fentebb beírt ilyen Driverben van a Display metódus amit Override-olni kell, mert ez mondja meg a View-t, és hogy mit ad át neki. Azt, hogy hol akad el az "adat", nem tudom, mert hiába raktam breakpointokat az intellitrace semmit sem mutatott a kérdéses változókra.
Most nem tudok éppen, de holnap dobok olyan kódot, ami szerintem jó kellene, hogy legyen mégsem működik.
Amúgy átnézem amiket javasoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest